Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lietajúci gombík v štúdiu. Moderátori zažili ťažké chvíle...
Zdielať na

Lietajúci gombík v štúdiu. Moderátori zažili ťažké chvíle...

Keď sa ide v televízii naživo, môžu sa prihodiť aj naozaj smiešne veci. Tak to bolo aj počas vysielania Novín o 17-tej. V štúdiu lietali gombíky! Nešlo o predčasný prvoaprílový žartík, ale o drobnú nehodu na saku Anetky Pariškovej...

"Musím povedať, že za tých veľa rokov, čo som na obrazovke som zažila veľa breptov, veľa zabudnutí textu, popletení, zažila som muchu, ktorá mi počas rozprávania lietala pred nosom, kadečo, ale toto sa mi ešte nikdy nestalo," smeje sa obľúbená moderátorka.

Čo čert nechcel gombíku sa zažiadalo von v ten najnevhodnejšej chvíli. "Nadýchla sa, že ide hovoriť a vtedy to urobilo, že puk a hneď mi došlo, že ide o odtrhnutý gombík. Videl som to na monitore ako jej povolilo sako," opisuje netradičné vysielanie moderátorský kolega Janko Mečiar.



Anetka sama priznáva, že ju stálo veľa síl, aby sa nezačala chichúňať. Snažila sa tiež prikryť inkriminovanú časť tela, aby nič nebolo vidieť. Smola však bola v tom, že v deň nehody mala na sebe žlté sako s čiernymi gombíkmi. A tak všetko bolo vidieť.

Prekérnu situáciu obidvaja moderátori zvládli na jednotku a nezapreli v sebe profesionálov. Smiech vyplával na povrch až neskôr. "Skamenel som a tváril som sa, že tam nie som. Keby som sa čo i len trošku pohol, vybuchla by od smiechu," dodáva Ján Mečiar.

tv joj

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie