Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Moderátorka Dana Strculová: Najťažšia chvíľa jej života
Zdielať na

Moderátorka Dana Strculová: Najťažšia chvíľa jej života

Prvá ostrá, prvé sekundy vysielania a hneď aj prvé zlyhanie techniky. To bola moderátorská premiéra mladej jojkárskej moderátorky Dany Strculovej. Jednoducho, čaro nechceného a živého vysielania...

Písal sa 12. január 2011. Nová spravodajská relácia TV JOJ bola v éteri zatiaľ dva razy. Andreu Pállfy Belányi strieda v moderátorskom kresle Novín o 12-tej Danka Strculová. A premiéra bola viac ako komplikovaná...

Hneď v prvých sekundách vysielania zlyhala technika a Danku nebolo počuť. Odvtedy však urobila najmä na mužskú časť publika dojem. a rady jej fanúšikov sa rozrastajú. Ten najmladší nemá ani rok, napísal jej list a pochádza zo Strculovej rodného mesta.

Rodáčka z Liptovského Mikuláša, ktorá pôsobí v jojke aj ako reportérka spravodajstva a publicistiky, prežila naozaj ťažké chvíle. POZRITE SA.

Noviny o 12-tej štartovali spolu s komplexnou zmenou grafiky TV JOJ. "Chceli sme zjednotiť všetky spravodajsko-publicistické relácie po jeden vizuál, vrátane Najlepšieho počasia. Myslím, že sa nám to aj podarilo," vysvetľoval šéf kreatívneho oddelenia televízie JOJ Ondrej Garan Hutník.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie