Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jojka ožila! Neveríte? Tak sa dobre pozrite...
Zdielať na

Jojka ožila! Neveríte? Tak sa dobre pozrite...

Televízia JOJ vstúpila do nového roka štýlovo. Od 1. januára 2011 môžete na obrazovkách obdivovať nový vizuál. "Ošatenie" dostali aj všetky spravodajské relácie. Pozrite si kompletný prehľad všetkých grafických zmien.

Nová grafika nevznikala ľahko. Na svedomí ju majú kreatívci ako Miro Šišma, Veronika Ličáková, Radovan Hajdin či Barbora Kardošová. Na grafike pracovali dlhé dva mesiace.

A to v preto, aby v konečnom dôsledku pôsobila prehľadne, dynamicky a zároveň divákov zbytočne nemiatla. 

"Chceli sme zjednotiť všetky spravodajsko-publicistické relácie po jeden vizuál, vrátane Najlepšieho počasia. Myslím, že sa nám to aj podarilo," povedal pre noviny.sk riaditeľ interného kreatívneho oddelenia televízie JOJ Ondrej Garan Hutník.

Každá spravodajská relácia má vlastné podsvietenie, vďaka ktorému nie je ťažké identifikovať tú-ktorú reláciu. Noviny sa odelili do modrej, Krimi do červenej, Šport do zelenej a Počasie do žltej farby.

Pozrite si prehľad zvučiek všetkých spravodajských relácií.

Od pondelka 10. januára spustí televízia aj novú spravodajskú reláciu - Noviny o 12:00, ktorú bude moderovať Andrea Pálfy-Belányi spolu s Danou Strculovou.

A čo na nový vizuál hovoria diváci? "Zatiaľ sme sa stretli len s pozitívnymi ohlasmi. Iste, ľudia si musia zvyknúť, lebo na začiatku to bol šok. Ale spravodajstvo je prehľadnejšie a živšie," dodáva na záver Ondrej Garan Hutník.

Súvisiace články

Najčítanejšie