Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Revolúcia v spravodajstve Jojky. Takto sa zmenilo
Zdielať na

Revolúcia v spravodajstve Jojky. Takto sa zmenilo

S Novým rokom prichádza zmena! Spravodajské relácie Jojky zmenili od soboty 1. januára svoju tvár. Ponúkame vám exkluzívny pohľad do zákulisia. Pozrite sa, čo sa dialo v spravodajských štúdiách na bratislavskej Kolibe len niekoľko hodín pred novým štartom...

Boli to mesiace príprav súvisiace nielen s výmenou technológií v spravodajských štúdiách. Šišma, Ličáková, Garan Hutník, Tokár, Hajdin... Niekoľko desiatok odborníkov z televíznej brandže pracovalo na kompletnej zmene grafiky, zvučiek aj samotného snímania relácií. Výsledok?  Prvé Noviny, Krimi Noviny, Promi Noviny, Najlepšie Počasie či Noviny sú od 1. januára 2011 v úplne novom šate.

Pozrite si záznam premiérových relácií

Krimi Noviny

Noviny

Najlepšie počasie

Prípravy finišovali aj na Silvestra. Takto to vyzeralo v spravodajskom štúdiu v piatok popoludní...

"Sme známi tým, že sa nebojíme skúšať nové veci. Znamená to ďalší kvalitatívny skok, rozdiel divák zaregistruje hneď na prvé videnie," povedal šéf jojkárskeho spravodajstva Roland Kubina. Všetky relácie sú vizuálne spojené "pod jednou strechou."

Veľká zmena čaká aj Najlepšie počasie. "To prechádza z virtuálneho do reálneho štúdia," doplnil Kubina. No a diváci sa môžu tešiť aj na nového odborníka. Zatiaľ môžeme prezradiť toľko, že meteorológov Miriam Jarošovú a Petra Jurčoviča doplní pri predpovediach mladý hydrológ.

1. január 2011 nebude jediným dátumom plným noviniek. Už 10. januára 2011 sa môžu diváci tešiť na ďalšie. Spravodajská rodina jojky sa rozrastie o nového člena - Noviny o 12.00. Na televízne obrazovky sa spolu s nimi vráti aj Andrea Pálfy-Belányiová.

No a miernou zmenou prejdeme aj my. Portál noviny.sk dokončí svoj prerod na unikátnu spravodajskú sociálnu sieť. No a vychytáme aj všetko to, čo vám u nás prekážalo či chýbalo...

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie