Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kylie Minogue sa počas živého vysielania zrútila
Zdielať na

Kylie Minogue sa počas živého vysielania zrútila

Priateľstvo, manželstvo, deti a kariéra. Aj o tom rozprávala počas interview pre austrálsku televíziu slávna popová speváčka Kylie Minogue. Keď však prišla reč na jej ťažký boj s rakovinou, musela sa odvrátiť od kamier a keď sa jej ani tak nepodarilo zadržať slzy, interview prerušila a odišla do vedľajšej miestnosti.

Spomienky na svoj ťažký boj s rakovinou ju stále dokážu rozplakať. O tomto "temnom období" života spred piatich rokov nie je stále pre ňu ľahké rozprávať. A tak sa počas rozhovoru pre austrálsky televízny program Sunday Night neudržala, prestala bojovať so slzami a odišla od kamier. O chvíľku však už bola späť a tvorcov programu ubezpečila: "To je v poriadku, poďme ďalej."

42-ročnej speváčke v máji roku 2005 diagnostikovali rakovinu prsníka. Bolo to počas vrcholu jej kariéry, kedy sa zrazu z očí verejnosti Minogue stratila. A nastalo obdobie, ktoré sama nazýva "temné". Jednou zo spomienok bol aj moment, kedy sa v nemocnici rozprávala s rodičmi ďalšieho chorého - malého dieťaťa. A to speváčku dojalo až k slzám. "Také spomienky vás poznačia. Ako celá choroba."

YouTube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie