Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kylie Minogue: Chcem svoj muzikál!
Zdielať na
TopStar

Kylie Minogue: Chcem svoj muzikál!

Austrálska speváčka sa nevzdáva svojich snov

"Je to na začiatku, ale samozrejme, je to niečo, o čom rozmýšľam už roky," povedala pre webovú stránku www.omgmusic.com. Projekt prirovnala k muzikálu Mamma Mia! s tým, že to nebude príbeh o jej živote, "ale o skladbách". Ako dodala, má dosť piesní na to, aby stačili na scenár, no projekt je časovo veľmi náročný.

Austrálska diva má na svojom konte jedenásť štúdiových albumov, naposledy vydala nahrávku s názvom Aphrodite (2010). Predala už viac ako 60 miliónov kópií svojich nahrávok, čím sa zaradila medzi najúspešnejšie predstaviteľky populárnej hudby na svete. Zatiaľ sa však ešte len snaží preraziť na hudobnom trhu v Spojených štátoch amerických.

Prvý album s názvom Kylie nahrala v roku 1988. K jej najúspešnejším hitom patrili I Should Be So Lucky (1987), Wouldn't Change a Thing (1989), Spinning Around (2000) alebo Can't Get You Out Of My Head (2001). V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa do sveta hudby vrátila a v roku 2008 vyrazila na svetové turné.

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie