Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šiesty Talent naživo! Jandová ukázala prsia, pozrite sa...
Zdielať na

Šiesty Talent naživo! Jandová ukázala prsia, pozrite sa...

Najsledovanejšiu originálnu šou Česko Slovensko má Talent čaká v nedeľu šieste semifinálové kolo. Pikantný bol hneď začiatok! Hosť večera Marta Jandová počas vystúpenia ukázala viac, ako chcela - odhalené prsia. Dôkaz nájdete vo fotogalérii... :-)

Prostredníctvom portálu noviny.sk máte možnosť nazrieť aj do zákulisia šou ešte pred živým prenosom. Aktuálne informácie priamo z miesta posiela reportérka PROMI NOVÍN TV JOJ Alexandra Hinková.

V šiestom semifinálovom kole Česko Slovensko má Talent sa divákom predstavia páni v klobúkoch z formácie Dae Men v štýlovej silovej akrobacii. Na pódium príde aj rešpektovaný a charizmatický kúzelník zo starej školy Zdeněk Kožušník, generáciu tých najmladších naopak zastúpi 7-ročný hip-hopový kráľ Jarko Krigovský a talentovaní 8-roční tanečníci Vanesa Šanková a Marek Peťko.

Zo sveta tmy vystúpia opäť súrodenci Wilnrotterovci z HN6, veľkolepé predstavenie môžeme očakávať aj v podaní skupiny Queenie, ktorá ponúka viac ako len legendárny Queen.

O emócie sa netreba určite báť. Recept na ich úprimné precítenie majú aj dievčatá s hudobnej skupiny Sabrosa. Ich konkurentkou bude talentovaná 12-ročná speváčka Kristína Prochádzková. Svoj talent prídu na scénu potvrdiť aj členovia tanečnej skupiny Phantoms Crew.

Súvisiace články

Najčítanejšie