Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Piaty Talent naživo! Sledujte prehľad po minútach...
Zdielať na

Piaty Talent naživo! Sledujte prehľad po minútach...

Zdroj: csmatalent.sk

Najsledovanejšiu originálnu šou Česko Slovensko má Talent čaká v nedeľu piate semifinálové kolo. Sledujte šou o 20:15 na TV JOJ!

Prostredníctvom portálu noviny.sk máte možnosť nazrieť aj do zákulisia šou ešte pred živým prenosom. Aktuálne informácie priamo z miesta posiela reportérka PROMI NOVÍN TV JOJ Alexandra Hinková.

V piatom semifinále sa predstavia huslistky Eva Slaná a Lucie Klasek, tanečná skupina Mighty Shake - Zastávka. Na svoje si určite prídu aj fanúšikovia Alojza Moroviča, ktorý prišiel do divadla na semifinále ako silák, avšak do finále mu porota ponúkla iné číslo. 

Bubeníci z formácie Neopercussio určite nikoho nenechajú chladným.NA scénu prichádza aj 13-ročný Jakub Ressler, ktorý očaril tancom v štýle Michaela Jacksona. Silvayovci chcú opäť potvrdiť, že fujara, cimbal, akordeon a moderná hudba idú do kopy! 

Svoje spevácke číslo predvedie aj Veronika Stýblová, tentokrát už možno bez trémy. Na scéne sa objavia aj trampolíny. Chalani z formácie Trampoliny Praha potvrdia, že skáču dobre, vysoko a radi.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie