Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Filmová hviezda za mrežami. Lindsay Lohan nastupuje do basy
Zdielať na

Filmová hviezda za mrežami. Lindsay Lohan nastupuje do basy

Zdroj: SITA/Nick Ut

Nervy pracovali na plné obrátky. Hviezda celý víkend nespala a jediné, čo jej telo prijalo, bol nikotín a obhryzené nechty.

„Jediná rezervácia, s ktorou mám skúsenosti, je v kine na nový film od Disneyho. Nikdy by mi nenapadlo, že si raz budem vybavovať miestenku vo väzení,“ napísala na sociálnej sieti Twitter.

Bývalá priateľka hviezdy Samantha Ronson Lohanovú počas tejto ťažkej skúšky podporuje. „Je dobré, že si nestratila zmysel pre humor,“ odkázala niekdajšej partnerke.

Lindsay Lohan nebude zastupovať pred súdom ani slávny Shapiro.
Dôvod, prečo bývalý právnik O.J. Simpsona od prípadu odstúpil, nie je známy. Len pred pár dňami vyhlásil, že súhlasil so zastupovaním Lohan len v tom prípade, že modelka a herečka si odpyká trest vo väzení a bude súhlasiť s pravidlami podmienky.

Za predpokladu dobrého správania však odsedí iba dva týždne až mesiac, pretože vedenie väznice sa pre jej preplnenie snaží čím skôr prepúšťať osoby odsúdené za nenásilné trestné činy.

Podľa nemenovaného zdroja bola Lohan niekoľko hodín pred nastúpením do väznice veľmi rozrušená. "Je nervózna, má tráviace ťažkosti, všetci sa obávajú o jej zdravotný stav," povedal pre magazín People. "Bol to pre ňu drsný víkend. Nemohla spať a takmer nič nejedla. Stále len plakala, fajčila jednu cigaretu za druhou, obhrýzala si nechty," dodal.

Súvisiace články

Najčítanejšie