Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lindsay Lohan izolujú od spoluväzenkýň
Zdielať na

Lindsay Lohan izolujú od spoluväzenkýň

Podľa dozorcov by slávnu odsúdenú mohol niekto zraniť.

Hviezda si svoj trest za porušenie podmienky v prípade obvinení zo šoférovania pod vplyvom alkoholu a prechovávania drog z roku 2007 začne odpykávať 20. júla.

Podmienku porušila tým, že od decembra vynechala sedem hodín vzdelávania o zodpovednom pití alkoholu. Podľa súdnych znalcov si za predpokladu dobrého správania však odsedí dva týždne až mesiac, pretože vedenie väznice sa pre jej preplnenie snaží čím skôr prepúšťať osoby vinné z nenásilných trestných činov. Väznica v meste Lynwood v Kalifornii dohliada na približne 1800 väzenkýň.

Po nástupe do výkonu trestu 24-ročnú Lohan odfotografujú, vezmú jej odtlačky prstov a prehľadajú ju. Dostane celu, v ktorej bude toaleta, jednoduchá posteľ, umývadlo, stolička a malý stolík. Väčšina väzenkýň v Lynwoode je držaná v cele 22 hodín denne. Dvadsať minút majú na každé jedlo dňa a jedna hodina je určená na rekreáciu. Tú môžu odsúdené stráviť pozeraním televízie v spoločenskej miestnosti, hraním basketbalu, telefonátmi blízkym alebo horúcou sprchou.

Budíček je o 5:00 miestneho času, vtedy sa musia postaviť, ustlať si a obliecť sa. Krátko potom sú servírované raňajky, ktoré sa väčšinou skladajú z dvoch natvrdo uvarených vajíčok, dvoch kúskov pšeničného chleba a pomarančového džúsu. Obed, ktorý pozostáva z arašidového masla a sendvičov, jablka, banánu alebo dvoch keksov, podávajú okolo 10:30. O 17:30 dostanú večeru - jediné teplé jedlo dňa. Ide o kura, ktoré podľa bývalej väzenkyne prezývali guma, rezance, brokolicu, zelený šalát a ako dezert želé. Nápojom je večer mlieko.

Informácie zverejnila webová stránka People.com.

Súvisiace články

Najčítanejšie