Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lohanka prišla o právnu zástupkyňu
Zdielať na
TopStar

Lohanka prišla o právnu zástupkyňu

Zdroj: REUTERS

Lindsay je rozhodnutá bojovať pred súdom za to, aby do väzenia nakoniec nešla

Na svojej webovej stránke o tom informoval magazín People, pričom túto správu potvrdil aj právničkin hovorca. Ten však neuviedol žiadne bližšie detaily.

Podľa losangeleskej polície už má Lohan novú právnu zástupkyňu. "Včera nám zavolala nejaká žena, ktorá sa predstavila ako Tiffany Feder-Cohen. Oznámila nám, že je novou právničkou Lindsay Lohan," uviedol hovorca losangeleského úradu šerifa Steve Whitmore. Samotná Feder-Cohen však túto informáciu zatiaľ nepotvrdila.

Lindsay Lohan odsúdili v stredu na 90 dní väzenia za porušenie podmienky v prípade obvinení zo šoférovania pod vplyvom alkoholu a prechovávania drog z roku 2007. Podmienku porušila tým, že od decembra vynechala sedem hodín vzdelávania o zodpovednom pití alkoholu. Lohan však do väzenia nepôjde okamžite, môže doň nastúpiť do 20. júla. Dovtedy musí nosiť monitorovacie zariadenie na kontrolu alkoholu. Nie je však jasné, ako dlho Lindsay Lohan skutočne za mrežami pobudne. Zdroj blízky herečke pre magazín People prezradil, že Lohan je rozhodnutá sa väzeniu vyhnúť.

"Lindsay je odhodlaná nejsť do väzenia. Chce si zohnať nových právnikov a voči rozsudku sa odvolať," uviedol nemenovaný zdroj. Podľa právnych expertov je však šanca na úspešné odvolanie takmer nulová. "Neexistuje spôsob, akým by Lindsay mohla vyhrať odvolací proces, pretože existujú jasné dôkazy o tom, že opakovane porušila podmienku a nariadenia súdu. O tom niet pochýb," uviedol právnik Trent Copeland, ktorý nie je v tomto prípade zainteresovaný.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie