Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Talent plný talentov! Veď sa pozrite...
Zdielať na

Talent plný talentov! Veď sa pozrite...

Tohtoročná prehliadka talentovaných Slovákov a Čechov je naozaj výdatná. Porotcovia hýkajú nad neuveriteľnými výkonmi, krútia hlavami nad novinkami, ktoré doteraz nikdy nevideli a občas aj nad odvahou podaktorých súťažiacich. V treťom kole Česko Slovensko má talent to nebolo inak!

Kúzelníci v šou Česko Slovensko má Talent to majú veľmi ťažké. Lucie Bílá ich miluje, Martin Dejdar im s radosťou asistuje a Jaro Slávik? Ten má voči nim averziu. Kúzelník Magic Suny ani len netušil, akú odvahu ukázal, keď sa s úsmevom na tvári postavil pred porotcov.

Roman sa k čarovaniu dostal krásnou náhodou. Čáry-máry mu tak pomotali hlavu, že každú voľnú chvíľu trávi pri svojom kúzelnom kufríku. "Dostal som na Vianoce kúzelnícku sadu, tak som začal ukazovať kúzla v škole a deťom sa to veľmi páčilo. Začal som s tou sadou robiť vystúpenia v škole," hovorí o svojich začiatkoch Roman. Po svojom vystúpení zožal obrovský úspech. 

Zarábala si na ulici

Tak ako pri kúzlach aj pri akrobatickom čísle Kataríny sa porotcom tajil dych. Tá predvádzala gymnastiku úplne bez istenia. "Prihlásila som sa do talentu, lebo ma na to nahovorila moja mamka asi," tvrdí Katarína.

A tu je pes zakopaný! Katarína totiž už dlhé roky nežije na Slovensku a účasť v súťaži bola pre jej mamu spôsob, ako dostať dcéru naspäť na Slovensko. "V Španielsku som sa k tomu dostala cez takých cirkusových ľudí a tam som si potom zarábala peniažky takým cirkusovým spôsobom, že som mala na ulici konštrukciu a ľudia mi tam hádzali peniažky," hovorí Katarína.

Fešáci na bicykloch

Dvaja fešáci na bicykloch s dokonalými telami si pred vystúpením veľmi neverili. "Mali sme byť štyria, ale došlo k zraneniu kolegu. Tak sme tu len dvaja a je tak rýchlo nacvičené, tak uvidíme," povedal súťažiaci zo Spam BMX. Porote svojimi kúskami však doslova vyrazili dych.

Spevák Marko Rinaldi je fanúšikom originálnej talentovej šou dobre známy. Už v prvej sérii sa snažil preraziť spevom. Tentokrát sa spojil s kamarátmi a prišli to skúsiť znova."Po vzájomnej dohode, pretože chalani mali svoju crew a mňa zavolali, či by som nechcel, tak sme sa spolčili," hovorí Marko.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie