Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Množstvo tanečníkov v Talente, postúpia tí najlepší
Zdielať na

Množstvo tanečníkov v Talente, postúpia tí najlepší

Nie každý deň je nedeľa, aj keď tanečníci, ktorých vám predstavíme, sa pred prísnu porotu šou Česko Slovensko má talent, postavili práve v nedeľu.

Tancujú bosí

"Dobrý deň vám praje skupina Credance, ja som Lacko Cmorej. Toto je Mirko, toto je Simonka, moja láska najväčšia, Aďka a David," zoznámil nás so svojou skupinou Lacko. Pripomenieme iba, že Simonka minulý rok súťažila s Ladylicious a Lacko s ostatnými členmi už tiež pokúšali šťastie v talente. Tento rok sa rozhodli bojovať spoločne.

Zaujímavosťou je, že títo blázni, tancujú bosí. Nie že by si zabudli doma topánky, ale takto je to vraj lepšie. "Toto je naša cvičná obuv," hovorí Aďka. Tanečnice z TS Rytmus Olomouc dôvod na smiech po svojom vystúpení nemali. Nečudo, Jaro ich zvozil pod čiernu zem.

Za 5 rokov toho dosiahol dosť

Naopak tanečnice z Mona gangu si môžu gratulovať. Martin Dejdar vďaka nim odhalil kúzlo svojich vlasov a prezradil svoj sen. "Chcem byť mečom," povedal tesne po vystúpení. V ich tanci hrá totiž hlavnú úlohu meč.

Nám a evidentne aj porote, najviac vyrazil dych tanečník, ktorého nohy sú tak rýchle, že nám ani oči nestíhali sledovať každý ich pohyb. "Som rád, že môžem pred ľuďmi, lebo mám pocit, že tým môžem robiť radosť," vystupovať opäť povedal tanečník Tobiáš. O tom netreba ani diskutovať. Verte či nie, Tobiáš sa venuje stepu 5 rokov a za ten čas dokázal získať mnoho ocenení. "Som majster sveta, majster Európy a niekoľkonásobný majster Česka," dodáva.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie