Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Pátrovič (71) či Mbudi (44). Lucie Bíla (46) neznáša oboch
Zdielať na

Pátrovič (71) či Mbudi (44). Lucie Bíla (46) neznáša oboch

Dokázal vystrašiť Lucku Bílu a znechutiť Martina Dejdara či Jara Slávika. Zdá sa to až neuveriteľné, veď títo traja s úsmevom na tvári zvládali aj otravného pána Pátroviča. No muž, ktorý sa tento rok objavil na talentovom pódiu, by vystrašil asi každého!

Energiu berie, určite nedáva

Mavungu sa narodil v Kongu. Tam aj vyrástol a ako nám sám povedal, v Čechách žije už niekoľko rokov. Nie však veľmi šťastne. "Moja žena ma podviedla a nechce sa so mnou baviť," hovorí Mavungu.

Asi aj táto životná skúsenosť ovplyvnila jeho správanie. Už jeho príchod na talentové pódium bol poriadne šialený. "Ja kričím, lebo Boh má rád ho volať a on jediný ma má rád. Nemusíš sa ma báť, ja neprišiel ublížiť ľuďom," dodáva. Ťažko povedať, čo sa tomuto mužovi víri v hlave. Hlása o pozitívnej energii, no skôr energiu berie, ako ju dáva. Aj keď žije v Európe, stále mu zostalo v krvi niečo kongské, niečo divoké, čo asi my prijať nevieme.

Vylial na seba vodu

Nielen speváčke Lucke Bílej sa v minulom kole zvyšovala hladina adrenalínu. Martin Dejdar dokonca sám a navyše ochotne pokúšal osud! Na pódiu asistoval mužovi, ktorý mu zlomil horiacu cigaretu v ústach neskrotným bičom. Čerešničkou na torte Martinových zážitkov bola Elektrashow. Jej vystúpenie v štýle burlesk ho tak rozpálilo, že sa musel schladiť pohárom vody.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie