Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Drew Barrymore (37) porodila prvé dieťa
Zdielať na

Drew Barrymore (37) porodila prvé dieťa

Americká herečka porodila dievčatko, ktoré dostalo meno Olive. Jej otcom nie je nikto iný ako herečkin manžel - podnikateľ Will Kopelman. Obaja rodičia sa z narodenia dcérky nesmierne tešia.

Dievčatko dostalo meno Olive

"Sme hrdí, že môžeme oznámiť narodenie našej dcéry Olive Barrymore Kopelman. Narodila sa 26. septembra, zdravá, šťastná a vítaná celou rodinou," uviedla dvojica v stanovisku pre magazín People.

"Ďakujeme, že v tomto špeciálnom čase rešpektujete naše súkromie," dodali manželia, ktorí sa zasnúbili počas Vianoc a zosobášili v júni v kalifornskom Montecite. Medzi hosťami na svadbe nechýbali komik Jimmy Fallon s manželkou Nancy Juvonen, herečka Busy Philipps s manželom či herečka Cameron Diaz.

Zahviezdila vo filme E. T. - Mimozemšťan

Tridsaťsedemročná Drew Barrymore už má za sebou dve neúspešné krátke manželstvá. V roku 1994 bola pár týždňov vydatá za barmana Jeremyho Thomasa a v roku 2001 niekoľko mesiacov za komika Toma Greena. Už vo veku 16 rokov sa zasnúbila s hollywoodskym producentom Lelandom Haywardom, no po pár mesiacoch zásnuby zrušila. Až päť rokov jej vydržal vzťah s bubeníkom skupiny The Strokes Fabriziom Morettim.

Herečka sa do pamäte filmových fanúšikov vryla v roku 1982 ako malá Gertie vo filme svojho krstného otca Stevena Spielberga E.T. - Mimozemšťan. Hrala aj v snímkach Pištoľníčky (1994), Nepobozkaná (1999), v dvoch filmoch o Charlieho anjeloch (2000, 2003), 50x a stále po prvý raz (2004), Sme v pohode (2009) či Láska na diaľku (2010). Za úlohy v snímkach Nezmieriteľné rozpory (1984) a Guncrazy (1992) ju nominovali na Zlatý glóbus. Toto ocenenie napokon dostala za rolu Edith Bouvier Beale v televíznom filme Grey Gardens (2009). Ako režisérka sa predstavila snímkou Rollerky (2009). Barrymore je krstnou mamou Frances Bean Cobain - jediného potomka Kurta Cobaina a Courtney Love.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie