Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Zo sexi herečky Drew Barrymore sa stala sexi režisérka!
Zdielať na
TopStar

Zo sexi herečky Drew Barrymore sa stala sexi režisérka!

Jej režisérsky debut sa volá „Whip it“.

Jej režisérsky debut prišli do Los Angeles podporiť aj svetoznámi filmoví režiséri Steven Spielberg a QuentinTarantino. Premiéra sa konala v známom Grauman's Chinese divadle.

Drew netajila svoju radosť, že si konečne mohla sadnúť aj za kameru. „Celkom som sa tým nechala strhnúť. Život je predsa len o životných zmenách a keď viete, že niečo dokážete, tak sa tak aj stane. Musíme za sebou nechať strach a obavy a dosiahnuť vyššie méty. Stať sa režisérkou som chcela celý svoj život, konečne sa mi to podarilo,“ vysvetľuje herečka.

TASR/AP Photo/Chris Pizzello


Svoju radosť z natáčania netajila ani hlavná protagonistka z filmu mladučká herečka Ellen Page. „Išla som do tohto projektu s veľkými očakávaniami. Drew je jedna z najmilších, najsúcitnejších a najpracovitejších osôb, aké som kedy v živote stretla,“ dopĺňa Ellen.

"Tento film má v sebe všetky potrebné zložky pre úspech. Lásku, priateľstvo, humor, rodinu, vzťah matky a dcéry, akciu,“ láka na svoj film slávna herečka.

Film "Whip It" rozpráva o dievčati menom Bliss Cavendar (zahrala si ju Ellen Page), ktorá žije outsiderským životom v malom západnom meste v Texase. Matka z nej chce spraviť Kráľovnú krásy. Lenže Bliss má o svojom živote úplne iné predstavy. Dievčina si nájde spôsob, ako svoju matku obísť a zanedlho sa z nej stane korčuliarka.  

Predlohou pre túto komédiu sa stala kniha Derby Girl, ktorú napísala Shauna Cross.

„Whip it“ uvedú v amerických kinách po prvýkrát 2. októbra.

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie