Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Drew Barrymore sa predvedie v roli sesternice prvej dámy
Zdielať na
TopStar

Drew Barrymore sa predvedie v roli sesternice prvej dámy

Do kín prichádza film Sivé záhrady

Film rozpráva príbeh vzťahu medzi "Veľkou Edie", ktorú hrá Jessica Lange a "Malou Edie" Beale, ktorú stvárnila Drew Barrymore. Väčšinu života trávia v rozpadajúcom sa kaštieli na Long Islande.

Barrymore sa zdala rola Malej Edie Beale zložitá. "Nikdy predtým som nehrala postavu, ktorá čelila toľkým výzvam. Hlas, prízvuk a ikonický charakter, bolo náročné zvládnuť techniku a takú širokú škálu emócií, od 18-ky do 58-ky. Som vďačná za túto príležitosť. Verím, že by ste mali bojovať za to, čo chcete," opísala svoje dojmy Drew.

dailymail.co.uk

Edith Ewing Bouvier Beale a jej dcéra Edith Bouvier Beale v roku 1971 plnili titulné stránky novín. Okresné zdravotnícke zariadenie v Suffolku vtedy County Health Department vtedy prišlo do svojho zrúteného sídla v newyorkskom East Hamptone, ktoré sa volalo Grey Gardens. V sídle našli viac ako 50 mačiek, blchy, ľudské a zvieracie exkrementy. Budova bola bez tepla a tečúcej vody. 

Zdravotnícke zariadenie dvojici pohrozilo, že ju z 28-izbového sídla vyhostí. Prišla však Kennedy Onassisová a zaplatila upratovacie práce. Kennedy Onassisovú hrá herečka Jeanne Tripplehornová. "Jackie Kennedy Onassisová mala dokonalý štýl a vedela, čo jej pristalo. Keď sa pozriete na to spätne, reprezentovala svoju kultúru," myslí si herečka. 

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie