Skoro jasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Borovský v Paneláku. Navštívil tetovača Fedora
Zdielať na

Borovský v Paneláku. Navštívil tetovača Fedora

Tento týždeň bolo celkom veselo. Aj generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský, nech mu je riaditeľská stolička ľahká, si vystrelil z kopýtka. Opäť sa objavil pred kamerou a opäť v humornej scénke. Táto poloha mu celkom pristane, tak prečo to nevyužiť. Tentokrát sa po Kutilovi a Mafstory objavil v Paneláku.

"Mne povedali, že prídem, sadnem si, nejaký mi tam čoši porobí a odídem a dostavil som sa, chceli odo mňa aj rozprávať a hrať, čo teda ja vôbec neviem, takže som to tu trošku kazil," zaspomínal si na nakrúcanie Borovský.

Na pľaci so šéfom

Aké to je byť na pľaci s generálnym riaditeľom televízie? Podľa Štefana Skrúcaného, teda Fedora z Paneláku, je to ako s iným kolegom, ale nie až tak úplne. "Rovnako musíme vedieť texty, rovnako si to musíme naskúšať, trošku je to neobvyklé," povedal.

Skrúcaný i Dada Duditšová hrajú v Paneláku východniarov, čo je generálnemu riaditeľovi, pochádzajúcemu taktiež z východu, samozrejme sympatické. "Ja pred Ferom nemám žiadnu trému, lebo my sa poznáme už dlhé roky, my sme s začínali v TV JOJ, keď bola ešte v Košiciach," uviedla Dutišová.

Tetovanie bez bolesti

Tetovania sú v našej televízii veľmi populárne, v každej redakcii sa nájde niekto, kto má svoje telo ozdobené. Generálny riaditeľ si vybral správny motív - logo televízie. Po pravde, žiadna ihla sa do tela Františka Borovského nezapichla. Ani počas nakrúcania a ani nikdy predtým. On tomuto typu skrášľovania vôbec neholduje.

"Nemám žiadnu, mňa to nejak nebaví a navyše by to vysoko pravdepodobne spôsobovalo nejaké nepríjemné pocity," skonštatoval Borovský. Nám to však nedalo a nahovárali sme ho, aby si predsa len nechal niečo vytetovať. Veď aj pri kreslení na telo mal svätú trpezlivosť! Nepochodili sme však.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie