Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sladké dovolenkové leňošenie. Takto si oddýchli herci od Paneláka
Zdielať na

Sladké dovolenkové leňošenie. Takto si oddýchli herci od Paneláka

La dolce vita. Áno sladký život. Ničnerobenie, opaľovanie sa na pláži, fantastické chladené drinky, plávanie v mori. Veru tak lákavá predstava... Naši herci vám teraz porozprávajú, ako trávili leto, kde všade boli vo svete a čo pekné zažili.

Osvedčené Taliansko

"Ja som mala toto leto výsostne oddychovacie, takže som šťastná," hovorí Zuzana Vačková. "Lámala som aj Andreu Karnasovú do Talianska, ale mala prácu a môže ľutovať, lebo naše Taliansko s Bibou Ondrejkovou je veľmi osvedčené - už piaty rok sme tam boli spolu," dodala paneláková Alica.

"Tým, že tam bolo málo dospelých a veľa detí, tak to bolo celé šialené, ale bolo to fajn, deti boli šťastné, robili  sme im obsluhu - bolo to perfektné," tvrdí. Zuzana si ale vie zariadiť aj čisto dámsku jazdu. "V Turecku  bolo úžasne, ja som taký typ človeka, ktorý si rád vychutná západ slnka na pláži, keď už tam nikto nie je a takýchto úžasných západov slnka bolo tento rok naozaj niekoľko, takže som spokojná," uzavrela Zuzana.

Zostupovali zasnežení

Ďalšia hvizda seriálu Panelák, herečka Zuzana Haasová má už letnú dovolenku za sebou. "Bola som na Brači aj s rodinou, a potom v Egypte na takých výletoch," hovorí herečka.

"Leto je za nami, prežil som ho naozaj krásne, v Tatrách na chate. Dali sme aj pleso, a tam som zažil najbláznivejší deň, že bolo v lete sedem stupňov a ľudia, ktorí sa vracali z Rysov boli úplne zasnežení," tvrdí herec Vladimír Kobielský.

Kobielského piškóty

Aj Ján Koleník si spomenul na jeden krásny nezabudnuteľný letný večer, ktorý prežil u svojho dobrého kamaráta Vlada Kobielskeho. "Ja by som bol zabudol, ja som bol u Vlada na terase a to bol tiež jeden fantastický letný večer. Jedli sme super koláč, alebo tortu Vladkovej ženy - pfúú to som ešte asi ani nejedol. Čerstvé ovocie z ich záhrady ich piškóty a všetko možné...," dodal Koleník.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie