Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Banášová (31) o gayoch, nahote a rýchlokvasených celebritách
Zdielať na

Banášová (31) o gayoch, nahote a rýchlokvasených celebritách

Známych žien slovenského šoubiznisu sme sa pýtali, ako by vlastne mala vyzerať taká mužská celebrita. Dobre teda počúvajte, aby ste ju rozoznali, ak ju náhodou stretnete.

Banášová: Taký metrosexuál

Ani jedna z nich nie je blondína, ani čiernovláska, zato všetky tri majú vlastnú predstavu o ideálnom mužovi s nálepkou celebrita. "Mal by byť gay a mať tetovanie. A samozrejme uletené vyjadrovanie," hovorí známa moderátorka Adela Banášová.

Presnejšie povedané, teda niečo medzi metrosexuálom a metrosexuálnom. "Mal by mať dokonalú, súmernú a čitateľnú tvár, príťažlivé oči, príjemný pohľad, ale aj vyšportovanú postavu," myslí si zase fitneska Zora Czoborová.

"Hlavne by mal byť veľmi krásny, svalnatý. Môže mať aj niečo v hlave - to poteší. Ale na to, aby bol na titulkoch, stačí, že sa bude usmievať," myslí si herečka Andrea Karnasová.

Czoborová: Celebrity sa chcete dotýkať

Slovenský šoubiznis Adela, Zora aj Andrea dobre poznajú. A presne vedia, ako vyzerajú muži, ktorí sú celebritami.  Vo vodách šoubiznisu pláva hocikto.
"Sú tu takí, ktorí celebritami chcú byť, ale nimi nie sú. A potom takí, ktorí nimi ani nechcú byť a prirodzene sa nimi stanú," dopĺňa Karasová.

Realita im preto na chvíľu vzala úsmev z tváre. "Celebrita je hocikto, kto je známy. Kto sa objavil v reality šou alebo trikrát nahý v novinách," myslí si Adela.

Zora však dúfa, že raz na nejakej párty stretne celebritu podľa svojho gusta. Mal by to byť... "Keď ste vedľa takéhoto človeka, chcte sa ho dotýkať. Kto iný ako Janko Koleník," hovorí Zora.

Celebrita je osoba veľmi známa, pútajúca pozornosť verejnosti a médií  a nezáleží veľmi na tom ako vyzerá a čo má oblečené. Ale, ak si na pekné telo oblečie aj niečo pekné, spĺňa predstavu celebrity. Všetko navyše je bonus. "Taký pán dokonalý," myslí si Andrea Karnasová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie