Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
FORBES. Rebríček najlepšie zarábajúcich celebrít
Zdielať na

FORBES. Rebríček najlepšie zarábajúcich celebrít

Rebríčku najlepšie zarábajúcich mladých celebrít šoubiznisu časopisu Forbes dominujú ženy, ktorých je v prvej desiatke šesť. V prvej päťke nájdeme aj speváka Justina Biebera.

Má len 22 a je najbohatšia

Najväčšie príjmy mala za posledných 12 mesiacov 22-ročná speváčka Taylor Swift, ktorá si zarobila 57 miliónov dolárov. V prvej päťke je dokonca aj jeden muž, na druhom mieste 18-ročný Justin Bieber s odhadovaným zárobkom 55 miliónov. Tretia je speváčka Rihanna s 53 miliónmi nasledovaná speváčkami Lady Gaga a jej 52 miliónmi dolárov, Katy Perry so 45 miliónmi a Adele, ktorá zarobila 35 miliónov. 

"Sú to talentované ženy, ktoré vedia, ako sa pohybovať v systéme," povedala Dorothy Pomerantzová z Forbesu. "Spoločné majú samozrejme to, že majú veľké hity, ale aj to, že sú silnými osobnosťami. To im veľmi pomáha z hľadiska publicity," dodala Pomerantzová. Prvou mladou herečkou je na siedmom mieste s 34,5 miliónmi dolárov Kristen Stewart znám zo série upírích filmov Zatmenie. Na deviatom a desiatom mieste sú ďalší herci zo Zatmenia, Robert Pattinson a Taylor Lautner s príjmom 26,5 miliónov dolárov. Ôsmy je rapper Lil Wayne s 27 miliónmi.

Málo koncertov, málo peňazí

Forbes zostavil rebríček na základe predaja albumov, príjmov z koncertov a filmov, rovnako ako z reklamy za obdobie od minulého do tohtoročného mája. Minulý rok v rebríčku viedla s 90 miliónmi Lady Gaga. Pokles jej príjmov je podľa Forbes spôsobené tým, že v sledovanom období príliš nekoncertovala.   

Posúďte sami, či je Swift právom najbohatšia mladá celebrita.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie