Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Simona Krainová (39) cestovala vlakom. Bála sa o bábätko!
Zdielať na

Simona Krainová (39) cestovala vlakom. Bála sa o bábätko!

Modelka Simona Krajnová je uznávaná v práci, obletovaná mužmi i ženami, pohybujúca sa v luxusnej spoločnosti. Nám sa však podarilo to, čo by asi iba málo kto predpokladal. Zastihli sme ju na naozaj, na jej pomery, nezvyčajnom mieste. Cestovala totiž obyčajným vlakom v obyčajnom kupé.

Je vo vysokom štádiou tehotenstva

Rozmaznaná, arogantná, s hviezdnymi maniermi. Tak to rozhodne nie je reč o modelke Simone Krainovej. Svoje pohodlie, v ktorom už roky žije, dokonca dokáže vymeniť za niečo také, ako je napríklad vlaková stanica.

Nešlo o žiadne fotenie či nakrúcanie reklamy. Simona skutočne docestovala z Prahy vlakom a svojho luxusného tátoša nechala doma. "Áno, pretože je to najbezpečnejšie pre môjho potomka. Ja som nechcela riskovať," vysvetlila vzápätí Simona.

Simona vôbec nie je fajnová a cestu vlakom si užíva omnoho častejšie, ako by ste si mysleli. "Som dievča z Moravy, za rodičmi takto často jazdievam," šokuje topmodelka.

Vo vlaku klebetila s manažérom

I takéto presúvanie sa modelky z miesta na miesto má podľa jej slov skôr výhody ako nevýhody. Niekoľko hodín v pohodlnom vozni totiž preklebetia s manažérom.

Neuniklo jej ani to, že si môže konečne užívať i pekný výhľad z okna. Simona jednoducho na cestu vlakom nedá dopustiť. "Veľmi som si to užívala. Nemala som so sebou svoje skákajúce dieťa a mohla som zase na chvíľku byť sama sebou a odpočívať," tvrdí Simona.

Pôrod je naplánovaný už o niekoľko týždňov, ale Simona Krainová má stále energiu na rozdávanie. "Už sa mi to zdá dlho. V Prahe bolo posledný mesiac veľmi teplo, takže som veľmi otrávená. Myslím si ale, že tie dve tehotenstvá mi stačia," hovorí Simona.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie