Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Krainová (39), Ďurianová (35) a čo o nich určite netušíte...
Zdielať na

Krainová (39), Ďurianová (35) a čo o nich určite netušíte...

Čo by ste povedali na delikatesu ruská zmrzlina s maďarskou klobásou. Myslíte si, že je to čudná kombinácia? Pre Simonu Krainovú nie. Modelka čaká svoje druhé dieťatko a bude to opäť syn. Mimochodom syna čaká aj moderátorka Mariana Ďurianová, ktorá nám takisto porozprávala detaily svojho tehotenstva...

Tehotenstvo si obe užívajú

Marianna je v siedmom mesiaci tehotenstva, Simona v piatom. Obe dámy tvrdia, že žiadne komplikácie nemajú. "Cítim sa výborne, naozaj mám krásne obdobie, som pokojnejšia, spokojnejšia, trošku viac unavená, ale to k tomu patrí. Teším sa už na oddychovanie...," prezradila magazínu Top Star Marianna Ďurianová.

Trošku hektickejšie to má Simona, ktorá už jedno dieťa má. "Ani neviem, v ktorom som týždni - vždy musím zavolať svojmu gynekológovi. Mám doma Maxa, ktorého nezaujíma, či som tehotná alebo nie. Spím štyri hodiny denne," dodala na vysvetlenie.

Kým Marianna obľubuje v tomto radostnom období polievky, Simona zajedá všetky povinnosti zvláštnymi kombináciami, ktoré sú pre tehotné ženy typické. "Som zjedla asi štvrtú ruskú zmrzlinu a do toho som si krájala "čabajku", jedla som to v kombinácii, ja mám rada sladké so slaným, ale toto bolo veľa aj na môjho manžela," prekvapila Simona.

Simona deti nerozmaznáva

Na úlohu mamičiek sú už dokonale pripravené, až na pár drobných detailov. Na rozdiel od Marianny, ktorá poctivo kupovala výbavičku už pred niekoľkými týždňami, modelka sa do nakupovania nehrnie.

"Moje nové bábätko dostane všetko to isté, ako moje staré bábätko. Ja som tiež všetko "fasovala" od sestry a vôbec sa mi to nepáčilo... Moje dieťa nebude rozmaznaný smrad," povedala modelka.

Obe dámy nosia pod srdcom chlapčeka. Marianna a jej snúbenec Roman tehotenstvo plánovali. Meno však prezradiť nechcela. Hoci sa budúci rodičia zasnúbili už minulý rok v Amerike, na svadbu zatiaľ nepomýšľajú, no ani ju nevylučujú.

"Touto otázkou sa vôbec nezaoberám, čaká nás krásne obdobie a nemyslím si, že by bolo treba túto krásnu udalosť prekrývať inou krásnou udalosťou, takže na to si ešte počkáme," vysvetlila moderátorka.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Marianna_Ďurianová_Simona_Krainová_koláž_obe na fotke

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie