Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Krainová (39) o tehotenstve. Pohlavie vedieť nechce, mená má vybraté
Zdielať na

Krainová (39) o tehotenstve. Pohlavie vedieť nechce, mená má vybraté

Celebritná tehuľka, top modelka Simona Krainová sa rok a pol po narodení syna Maxa teší na druhé dieťa. Magazín TOP STAR za ňou zašiel a Simona pred kamerou porozprávala, ako prežíva svoje druhé tehotenstvo. Prezradila nám aj to, že nechce vedieť pohlavie bábätka, no mená už má vybraté.

Topmodelka je vo štvrtom mesiaci tehotenstva. Zdá sa, že je všetko v poriadku a tak sa môže tešiť na svoje druhé dieťa, ktoré čaká s partnerom Karlom Vágnerom.

Pohlavie nechce vedieť

Pohlavie dieťatka svetová topmodelka ešte nevie. "...Rozmýšľam, že si nenechám povedať. Ja som najskôr chcela dcéru,... ale teraz si neviem predstaviť, že by som nemala Maxa," uviedla v rozhovore Krainová.

Mená však vybrané má. Chlapčenských mien má viac, no dievčenské preferuje len jedno. "Angela. A keď nám to nevyjde, tak to bude pravdepodobne Bruno alebo Alex, alebo to bude iný chlapec," dodáva Simona.

Nemá čas všímať si tehotenstvo

Podľa Krainovej je druhé tehotenstvo iné. "Určite je iné, pretože ho nevnímam, nemám na to čas... Každá ženavie,ktorá už je druhýkrát tehotná, že je to taký kolotoč. Keď máte dieťa a ešte pri tom robíte nejakú prácu, nejakú kariéru," hovorí Simona.

Topmodelka už teraz vie, že by chcela mať len dve deti. Počas druhého tehotenstva Simone pomáha s domácnosťou a s malým Maxom manžel Karel. V ňom našla toho pravého.

Domček v Malibu

Rodina je základ všetkého aj pre Simonu. Magazínu TOP STAR sa zdôverila so svojim snom, kde by chcela vychovávať svoje deti. "Moja predstava je skôr dom niekde v Malibu. Ono mi to prirástlo k srdcu, tá povrchnosť Američanov, ktorí sa večne smejú. Dostupnosť všetkého, úplne iný lifestyle, hlavne tí ľudia tam žijú tak zdravo," dodala Simona.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie