Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Modelka Simová Krainová (39). Tajomstvo jej krásy
Zdielať na

Modelka Simová Krainová (39). Tajomstvo jej krásy

Simona Krainová stále túži po dievčatku. Reportérka TOPSTARu sa to dozvedela z dobrého zdroja - priamo od nej. A nielen to!

Usmievaná "nadopovaná" Simona

Simona Krainová prišla na sľúbené stretnutie i napriek chorobe. Napriek tomu, že sa cítila biedne, na jej tvári žiaril milý úsmev. "Včera som mala teplotu," vysvetlia.

Krásna modelka TOPSTAR-u prezradila aj to, že stále túži po dieťaťku. Zatiaľ tehotná vraj nie je, ale Angelu by vraj prijala. Ak by sa jej opäť podaril potomok mužského rodu, o tretie deivčatko by sa už pravdepodobne nepokúšala.

Prirodzená krása? Nie tak úplne

Po narodení malého Maxa sa Simona dostala rýchlo do vynikajúcej formy. Okrem toho, že navštevuje posilňovňu, neustále sa stará aj o svoj zovňajšok. Jej korunu krásy napríklad už dlhé roky zdobia aj umelé vlasy.

Simona je jedna z mála prominentných žien, ktorá verejne priznáva, že na tvári vyskúšala už aj botox či kyselinu hyalurónovú. Modelka je zástancom toho, že sa všetko musí robiť s mierou. Vážnejším a omnoho viditeľnejším zmenám na tvári Simona neholduje. Pradoxne si na ženách fyzickú krásu nevšíma - platí u nej heslo: Šaty robia človeka!

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie