Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Simona Krainová bude mať syna!
Zdielať na

Simona Krainová bude mať syna!

Zdroj: novinky.cz

Topmodelka prvýkrát priznala svoje tehotenstvo. Na syna sa vraj neuveriteľne teší, s prácou sa však rozlúčiť nemieni.

37-ročná topmodelka doteraz odpovedala na otázky týkajúce sa jej údajného tehotenstva veľmi hmlisto. Teraz prvýkrát prehovorila pre novinky.cz.

"Už piaty mesiac sa prebúdzam s novým zvláštnym pocitom. Dlho som si nebola istá, či to je presne to, čo v živote chcem... Ale stalo sa a som šťastná," povedala per módny magazín Elle. "Som v piatom mesiaci tehotenstva," hovorí. "Naše bábätko vzniklo z lásky. Vôbec sme to neplánovali."

S priateľom Karlom chodí Krainová deväť mesiacov. Pre dcéru mali vraj pripravené meno Angela Jasmína, pre syna Sebastien. "Bude to chlapec," prezrádza napokon topmodelka.

Ako informujú novinky.cz, s prácou však slávna topmodelka skončiť nemieni. "Momentálne si to neviem predstaviť. Začnem asi už teraz hľadať dobrú opatrovateľku na plný úväzok," usmieva sa.

Ako sa pár zdôveril, svadbu zatiaľ neplánujú. Krainová má už jednu takú skúsenosť za sebou. Bola vydatá za moderátora Bořka Slezáčka a vraj jej to pre teraz úplne stačilo. "Ďalšiu svadbu už v živote nechcem, tá prvá mi bohato stačila," povedala.

Zatiaľ čo Krainová sa teší na svoje prvé bábätko, v prípade Karla už pôjde o druhé dieťa. S bývalou priateľkou Zuzanou má totiž dvojročného syna Káju.

Pre ženu

Najčítanejšie