Zatiahnuté
24°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Andrea Verešová (30): Krainová sa chcela iba zviditeľniť!
Zdielať na

Andrea Verešová (30): Krainová sa chcela iba zviditeľniť!

Topmodelka Andrea Verešová tvrdí, že vraj nemá hviezdne maniere. Svoju hviezdu však dostala. Síce nie v Hollywoode, ale na Slovensku. No dokázala zaujať aj inak. A to konfliktom s modelkou Simonou Krainovou. Dámy si nič nedarujú a cez médiá si posielajú odkazy.

Pocta aj zadosťučinenie

"Je to veľká pocta pre mňa. Je to milé, beriem to ako isté zadosťučinenie za tie dlhé roky práce a som rada, že na mňa Slováci nezabudli," priznala Verešová.

Modelkine meno sa v mnohých prípadoch spája i s hviezdnymi maniermi. "Nemyslím si, že mám hviezdne maniere, skôr zlozvyky," doplnila. Vraj je veľmi nedochvíľna, čo potvrdil aj jej manžel, s ktorým mimochodom iba pred niekoľkými dňami oslávila 5. výročie svadby. 

Napriek tomu priznala, že toto ocenenie si zaslúži. Jej kariéra sa totiž vyšplhala poriadne ďaleko a ako modelka predvádzala pre svetoznámych návrhárov.

Simona ju riadne naštvala

Andrea sa však pred niekoľkými mesiacmi predsa len nevyhla naozaj hviezdnej hádke s modelkou Simonou Krainovou. Tá sa na jej adresu párkrát nelichotivo vyjadrila. V médiách sa smiala zo zlatého strojčeka, ktorý zdobil Verešovej zuby a z množstva plných kufrov, s ktorými prišla na víkend do Karlových Varov.

Andrea sa však tak ľahko nedala. Odkázala svojej sokyne, nech jej pobozká jej pekný zadok. Modelka však dodnes netuší alebo len jednoducho nechce prezradiť, čo Simonu k takémuto útoku viedlo.

Chcela sa zviditeľniť?

"Myslím si, že keď je človek spokojný, tak sa nepotrebuje do vás obúvať, ale zrejme má niekto určitý problém - buď sa chce zviditeľniť alebo mu ležíte v žalúdku. Každopádne závisť plodí závisť," vysvetlila na záver topmodelka.

Andrea Verešová_modelka_sexi prsia

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie