Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dámy, pozor na nohavičky! Fotografi sú ako supy
Zdielať na

Dámy, pozor na nohavičky! Fotografi sú ako supy

Stačí chvíľka nepozornosti a problém je na svete. Fotografie nohavičiek známych žien sú pre bulvár príťažlivejšie ako údená kosť pre vyhladovaného psa. A pritom sa stačí niekedy iba trošku zle posadiť. Niektoré dámy dokonca ukazujú nohavičky naschvál. Či je to naozaj pravda, sme sa pýtali dám, ktoré s odfotografovaním ich spodného prádla už majú skúsenosti.

Nehanebná herečka, nemravná speváčka, ba čo viac - moderátorka, ktorá sa nevie vmestiť do kože! Aj to si môžu pomyslieť ľudia, ktorí občas listujú bulvárom a s nechuťou zízajú na nohavičky celebrít. Lov na spodnú bielizeň celebrít prišiel už aj na Slovensko.

Nie vždy sa hviezdy pred novinármi ubránia

Seriózna tvár moderátorky spravodajskej relácie NOVINY o 12 akoby ani nikoho nezaujímala. Zdá sa, že pre bulvár sú najzaujímavejšie nohavičky Danky Strculovej. Mladá moderátorka o podobné spôsoby zviditeľnenia sa nejaví záujem. Pre ňu je prvoradá práca. "Myslím si, že každý jeden šikovný fotograf, keď bude skúšať celý večer nafotiť niekoho, tak sa mu to podarí," prezradila na svoju obranu.

Fotografi vedia ich diela aj "pekne" dotvoriť

Herečka zo súdnej siene Petra Palevičová má o čosi horšiu skúsenosť. Starostlivo zvolená spodná bielizeň na jednu prehliadku zrejme dostala nohy. Z fotografií sa totiž záhadne vytratila. "Keď si na nejakej módnej prehliadke a predvádzaš spodné prádlo, odfotia ťa v tom spodnom prádle a potom ti tie nohavičky vyretušujú a takto to zverejnia..." komentovala svoju skúsenosť herečka.

Petra sa nad podobnými situáciami snaží iba pousmiať. Pretože aj takúto neželanú publicitu berie ako istý druh reklamy. Dvakrát príjemné to však nie je.

Čírovej nedajú pokoj ani za klavírom

S poľovačkou na intímne partie sa stretla aj speváčka Mária Čírová, ktorej fotografi nedajú vydýchnuť ani, keď hrá na klavíri. Svoje o neustrážených nohavičkách vedia aj ďalšie známe tváre. Ivana Surovcová, Miška Čobejová, Elena Podzámska či napríklad Andrea Verešová. Dámy sa pred novinármi môžu skryť len ťažko. Jediným spoľahlivých východiskom by boli zrejme nohavice. Čo by však bola škoda...

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie