Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Bartošovej (46) návrat. Netrafila ani playback
Zdielať na

Bartošovej (46) návrat. Netrafila ani playback

Bulvár ju miluje! Reč je o českej speváčke Ivete Bartošovej, ktorá opäť za posledné dni zaplnila stránky českého bulváru. Svojim nepodareným vystúpením na galavečeri Hvězda hvězd, ktorý robila česká televízia TV Barrandov. A takto to dopadlo...

Televízia Barrandov jej vo svojej šou udelila cenu "Návrat roka". Podľa denníka Blesk vyšla na pódium neistá žena v puzdrových šatách s nemožným zipsom na chrbáte. Na krku mala nevhodnú retiazku z bižutérie a topánky na platforme, v ktorých ledva chodila.

Radšej si sadla

Už pri generálke to vyzeralo, že Ivete dosluhujú nohy. A čo nevidieť sa ocitne na nohy. Všetko to zrejme spôsobila nervozita a tak navrhla, že bude spievať v sede. V rovnakej polohe skončila aj pri svojom vystúpení podľa galavečera. Podľa Blesku sa snažila vyzerať dokonale.

Nezvládla playback

Bartošová sa snažila do playbacku dať všetko. Ale občas zabudla v správnom momente otvoriť ústa alebo len zavrela oči a zúfalo sa tvárila. Kedysi žiarivá hviezda českej hudby však svoje vystúpenie po niekoľkých mesiacoch príliš neustála.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie