Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Opitú Rihannu (24) takmer vyhodili z nočného klubu
Zdielať na

Opitú Rihannu (24) takmer vyhodili z nočného klubu

Barbadoskú speváčku Rihannu takmer vyhodili z londýnskeho nočného klubu po tom, ako sa pohádala s členmi bezpečnostnej služby. Rihanna počas noci podľa svedkov pila šampanské a koktaily, vyskočila na stôl a zlomila ho.

Celej partii objednal drinky

"Viete, kto som?" kričala vraj 24-ročná hviezda na zamestnancov podniku Rose Club, ktorí sa ju snažili dostať von v skorých ranných hodinách. Bezpečnostná služba ju zrejme v prvej chvíli nespoznala, a tak sa do sporu zapojili jej priatelia. "To je Rihanna, vy idioti," kričali.

Manažér klubu sa vraj následne spamätal a nechal speváčku v klube a celej partii objednal drinky na účet podniku. Neskôr sa pobrala na párty do domu jej kamaráta a počas celej noci pózovala bulvárnym fotografom.

Do USA ako 16-ročná

Rihanna, vlastným menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do Spojených štátov amerických presťahovala ako 16-ročná s cieľom rozbehnúť hudobnú kariéru. V roku 2005 uzrela svetlo sveta jej prvá štúdiovka Music of the Sun, s ktorou sa rovnako ako s ďalšími piatimi prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200.

K najväčším hitom 24-ročnej speváčky patria skladby SOS, Umbrella, Don't Stop the Music, Russian Roulette, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In the World), What's My Name?, S&M, We Found Love či Where Have You Been. Je držiteľkou piatich cien Grammy, 18 Billboard Music Awards, piatich American Music Awards, dvoch Brit Awards, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení.

Už je z nej aj herečka

Dovedna predala vyše 25 miliónov albumov a 60 miliónov singlov a podľa magazínu Time patrí medzi najvplyvnejších ľudí na svete. Speváčka v minulosti chodila s bejzbalovým hráčom Mattom Kempom a r'n'b spevákom Chrisom Brownom. Údajne má za sebou tiež románik so spevákom Drakeom. Rihanna už stihla debutovať aj na striebornom plátne, vo filme Bojová loď (2012) stvárnila vojačku Raikes.

Momentálne valcuje svet touto pesničkou.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie