Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Petre Polnišovej (36) sa narodil druhý syn! Félix...
Zdielať na

Petre Polnišovej (36) sa narodil druhý syn! Félix...

Babyboom v šoubiznise pokračuje ďalej! Najnovšie sa dvojnásobnou mamičkou stala aj slovenská herečka Petra Polnišová. Svojho už druhého synčeka porodila minulý týždeň vo Francúzsku. Pôrod prebehol bez komplikácií a jej prvorodený Simon sa teší krásnemu bračekovi Félixovi.

Dvojnásobná mamička

Jedna z hlavných postáv slovenského komediálneho seriálu Hoď svišťom, Sandra Bojová, ktorého prvú časť druhej série si budete môcť vychutnať už tento pondelok 27. augusta, sa teší už druhému synčekovi. Má ho so svojím partnerom, francúzskym publicistom, žurnalistom a filmovým kritikom Matthieu Darrasom.

Po narodení mal úctyhodné štyri kilečká, píše denník Nový čas, pričom herečka sa nezabudla novým prírastkom pochváliť aj na Facebooku. "Celá rodina sme nesmierne šťastní... Nebudem zatĺkať, že sme z toho všetci poriadne vyjavení... Malý Félix je pri plnej sile tak ako jeho mama."

S teraz už štvorčlennou rodinou momentálne žije vo Francúzsku. S Darrasom už jedného syna má, Simona. Ten sa konečne dočkal súrodenca a malého bračeka.

Hoď svišťom každý pondelok o 23:00 na JOJke!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie