Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Multikultúrny Sziget. Tu je výber toho najlepšieho...
Zdielať na

Multikultúrny Sziget. Tu je výber toho najlepšieho...

Oficiálne trvá festival Sziget sedem až osem dní. Ešte aj dnes, teda v pondelok, keď už všetky kapely odohrali svoje vystúpenia, sa na ostrove uprostred Budapešti zdržujú fanúšikovia festivalovej kultúry. Vstrebať všetku tú pozitívnu energiu a zážitky dá totiž zabrať aj tým najodolnejším. Preto sme si pre vás prichystali výber toho najlepšieho...

Snoop Dogg, Leftfield....

Hudba znie odvšadiaľ. Spredu, zozadu, zľava, sprava, netreba sa čudovať, veď festival Sziget je v plnom prúde! Najväčšiu pozornosť si samozrejme vyslúžilo hlavné pódium, určené pre hviezdy festivalu. Napríklad pre amerického rapera Snoop Dogga.

Predrať sa nadšeným davom divákov je doslova nemožné! No nielen v noci sa návštevníci zabávali. Veselo bolo aj počas dňa. V stane neďaleko hlavného pódia predviedli svoju šou zase britskí Leftfield.

Tvorilo sa aj mimo pódií

Paralelne sa odohrávali koncerty vždy na viacerých pódiách. Množstvo fanúšikov si zatancovalo aj pri speve Emira Kusturicu. Hneď vedľa sme si zase vypočuli pieseň Jacksons Five v reggae verzii.

Nielen rock, punk či elektro, ale aj maďarská ľudová hudba hrala na festivale Sziget. Množstvo umelcov by ste tu našli aj mimo pódií, tvorbou zabávali každého, kto len chcel. Vyberať teda bolo z čoho...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie