Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Sziget - na čo nezabudnúť a čoho sa vyvarovať
Zdielať na

Sziget - na čo nezabudnúť a čoho sa vyvarovať

Zdá sa, že počasie festivalu Sziget praje! Program je nabitý vystúpeniami svetových hudobných hviezd, v Budapešti ste za pár hodín... tak prečo sa nevybrať za zábavou? Nemali by ste však zabudnúť na niekoľko podstatných maličkostí.

Voda, lieky, nabíjačka...

Keď sa vyberiete na festival, nemali by ste zabudnúť na niekoľko základných pravidiel. S kamarátmi, s ktorými sa sem vyberiete by ste si mali dohodnúť miesto, na ktorom sa stretnete v prípade, že sa stratíte.

Ideálne je, aby bolo výrazne označené a viditeľné už z diaľky. Ak pri ňom budú stánky s občerstvením prípadne toalety, zabijete nie dve, ale hneď tri muchy jednou ranou.

Nemali by ste zabudnúť na základné potraviny. Tie by ste mohli so sebou nosiť v malom príručnom vrecúšku. Určite si do neho pribaľte aj fľašu s vodou. Na festivale je mnoho miest, kde budete môcť pitnú vodu doplniť.

Pršiplášť sa môže hodiť

Ak by sa pritrafila nejaká nehoda, určite by ste mali mať so sebou základnú lekárničku. Minimálne lieky proti bolesti sa určite zídu. Ak by sa pokazilo počasie, pršiplášť určite oceníte. Je malý a spratný.

Cez deň je pekne a teplo, ale na večer by sa mohlo ochladiť, a tak si do batohu určite pribaľte dlhé nohavice a určite nezabudnite ani na náhradnú obuv. V areáli Szigetu sa našťastie nachádzajú okrem toaliet aj sprchy. Toaletný papier a uterák si ale prineste svoj.

Festivaly obyčajne trvajú niekoľko dní a batéria v telefóne by nemusela vydržať. Určite si so sebou zoberte nabíjačku. Zdroj elektrickej energie určite nájdete a budete sa tak môcť ozvať svojim blízkym.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie