Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Madonna (53) opäť perlila. Francúzi majú nervy, odohrala len 45 minút
Zdielať na

Madonna (53) opäť perlila. Francúzi majú nervy, odohrala len 45 minút

To by nebola Madonna, keby opäť nerozvírili hladinu hudobného biznisu. Najnovšie sa jej to podarilo na koncerte vo Francúzsku, keď fanúšikom prehovárala do duše.

Nie je to tak dávno, čo si Madonna pohnevala Francúzov, keď sa na parížskom koncerte pustila do političky Marine le Penovej. Tým si to nahla nielen v političkinom tábore, ale aj u samotných fanúšikov. No a po pár týždňoch prišla francúzske publikum uchlácholiť ódami na tamojšiu krajinu. Svojich obdivovateľov však opäť prekvapila. Tento krát politickým odkazom.

Madonna a jej odkaz fanúšikom

Madonna: "Svet zažíva desivé chvíle. V Grécku nemajú čo jesť, ľudia po celom svete sa boja a trpia. Pýtam sa vás, čo sa stane, keď sa ľudia boja? Čo sa vtedy stane? Stanú sa netolerantnými. Vinníka hľadajú všade okolo seba, ale nezametú si pred vlastným prahom. Sami sebe sme si nepriateľom."

Ľudia chcú späť svoje peniaze

Kritiku si speváčka tentokrát vyslúžila za dĺžku koncertu. Odohrala totiž len 45 minút. Niektorí dokonca požadovali vrátenie peňazí. Uvidíme, čo si vymyslí na augustovom vystúpení v Nice.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Madonna_koncert_spieva

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie