Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Piers Morgan: Madonnino gesto po streľbe v Colorade bolo nechutné
Zdielať na

Piers Morgan: Madonnino gesto po streľbe v Colorade bolo nechutné

Premiéra pokračovania Temného rytiera v Colorade zvrhnutá na masakru, 24-ročný mladík zastrelil 12 ľudí, ďalších zranil. A Madonna, ktorá v Škótsku porušila zákaz polície, na pódiu vytiahla repliky zbraní a namierila na publikum. Tieto dve udalosti dal tento víkend do súvisu britský novinár a moderátor populárnej talkšou na CNN Piers Morgan, ktorého, mimochodom, Madonna poriadne irituje...

Madonna so zbraňami na koncertoch

"Je absolútne nechutné, čo Madonna spravila na svojom koncerte potom, čo sa stalo v Colorade. Jej turné malo byť zrušené," takýto komentár v nedeľu postol na sociálnu sieť Twitter britský redaktor a moderátor talkšou spravodajskej televízie CNN Piers Morgan, ktorého ľudia poznajú aj ako porotcu talentovej šou Amerika má talent.

Kritizoval Madonnino turné po svete, kedy počas koncertovania vytiahne na pódiu zbrane a namieri ich na publikum. Kritizovaná bola za to aj počas koncertu v izraelskom Tel Avive, aj v Škótsku, kde zbraňami na pódiu porušila zákaz polície. Tá ju podľa serveru metro.co.uk varovala - v prípade, že zbrane vytiahne, vtrhnú na pódium a prerušia koncert. Hoci Madonna policajtov neposlúchla, napokon nekonali. Fanúšikov však týmto gestom sklamala. "Najhorší koncert, na akom som kedy bola..." "Som z nej sklamaný," písali na Twitteri.

Moderátorovo nepriateľstvo k Madonne

Je však všeobecne známe, že Piers Morgan z akéhosi záhadného dôvodu Madonnu nemusí. Alebo ho skôr irituje? Už začiatkom roka jej totiž na Twitter napísal, že má absolútny zákaz účastniť sa všetkých jeho šou. Podobný zákaz "vydal" aj napríklad pre manželku Tonyho Blaira Cherie Blair alebo exmanželku Paula McCartneyho Heather Mills.

Pred denník Daily Mail ju napríklad skritizoval takto: "Je oveľa nudnejšia a oveľa menej talentovanejšia než jej dvojníčka Lady Gaga". A hoci podľa Madonninho manažéra speváčka a popová hviezda Madonna ani len netuší, prečo tak moderátora irituje. Server hollywoodreporter.com napísal, že Morganovo nepriateľstvo má pôvod zrejme ešte v čase, kedy šéfoval bulvárnemu médiu Daily Mirror a Madonna o svojom tehotenstve (syn Rocco) informovala konkurenčné médium...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie