Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Za nahú Madonnu zaplatil kupec vyše 18 000 €
Zdielať na

Za nahú Madonnu zaplatil kupec vyše 18 000 €

Slávna speváčka Madonna nafotila veľa provokatívnych záberov. Ten, na ktorom, pózuje nahá na posteli s cigaretou v ruke sa vydražil za neuveriteľných 23 750 dolárov (v prepočte približne 18 500 eur).

V štýle Marilyn Monroe

Suma bola približne dva razy vyššia, ako newyorský aukčný dom Bonhams očakával. "Je to absolútne ohromujúca fotografia," uviedla jedna z organizátoriek dražby Judith Eurich pre britský denník Daily Mail.  

O akt, na ktorom je Madonna úplne nahá a biela prikrývka jej zahaľuje len časť lona, sa v roku 1990 postaral Steven Maisel, autor fotografií v jej knihe Sex z roku 1992. Vtedy 31-ročná speváčka mala blond vlasy v štýle Marilyn Monroe a chystala svoje slávne Blond Ambition Tour.

Dokázala zaujať

"Viem, že nie som najlepšia speváčka na svete a viem, že nie som najlepšia tanečnica. Ale dokážem zaujať ľudí a byť taká provokatívna, ako len chcem. Cieľom turné je prekonať nezmyselné tabu," vyjadrila sa vtedy.

Madonna patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. Kariéru začínala ako tanečnica a herečka. Odhaduje sa, že predala po celom svete viac ako 300 miliónov albumov.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Madonna_speváčka_koláž_nahá_dražba_kupca_foto

ISIFA/Meisel/Bonhams/BNPS

Súvisiace články

Najčítanejšie