Jasno
13°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Megakoncerty 2012! Príde Madonna, Coldplay aj Metallica
Zdielať na

Megakoncerty 2012! Príde Madonna, Coldplay aj Metallica

Fanúšikovia popovej, rockovej, metalovej ale aj klasickej hudby si v roku 2012 prídu na svoje! Tento rok budeme mať možnosť vidieť naživo hneď niekoľko hudobných legiend. Na Slovensku či v okolitých krajinách nebudú chýbať hviezdy ako Madonna, Coldplay či Metallica.

Už tento mesiac si môžete naživo vypočuť legendu Chrisa Rea. Účasť potvrdil v Budapešti aj v Prahe. Historicky prvý krát sa na Slovensku tento mesiac objaví svetoznáme zoskupenie akrobatov Cirque du Soleil.

Na Manic Street Preachers hneď dvakrát! 

Tešiť sa môžu aj fanúšikovia skupiny Manic Street Preachers. Tí vystúpia v apríli v Prahe a vo Viedni. Do Česka sa 7. mája vracia aj najslávnejšia metalová kapela sveta - Metallica. Cena za lístok sa pohybuje približne od 60 €. V Bratislave v júni bude koncertovať skupina Cranberries. Lístok si môžete kúpiť približne od 25 eur. 

Ozzy Osbourne vypredaný

Na "staré kolená" naplánovala nový album a svetové turné aj skupina Black Sabbath na čele s legendárnym spevákom Ozzym Osbournom. Vystupovať budú v júni aj vo Viedni! Lístky sú však už dávno vypredané.

Rakúsko čaká aj koncert Guns N' Roses, v júli tam príde Bruce Springsteen. Prahu zas v auguste čaká divoký koncert Red Hot Chili Peppers. Cena za lístok je približne od 50 EUR.

Obrovskú šou predvedie aj popová kráľovná Madonna. V júli totiž Viedeň poctí svojou návštevou. Vstupenky na tento koncert sa začnú predávať 24. februára o deviatej ráno. Cena ešte nie je známa.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie