Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hviezda metalovej skupiny zabila v Prahe fanúšika!
Zdielať na

Hviezda metalovej skupiny zabila v Prahe fanúšika!

Americká metalová skupina Lamb of God má problém. Teda, presnejšie jej spevák. Randy Blythe. A veľký problém. Po prílete do Prahy ho zatkla polícia. Dôvodom je dva roky starý incident, po ktorom zomrel český fanúšik.

Milióny priaznivcov Lamb of God teraz upierajú svoje pohľady do Prahy. Americký spevák tu skončil v stredu v policajnej cele. Dôvodom je udalosť, ktorá sa odohrala pred dvoma rokmi v pražskom klube Abaton. Randy Blythe počas koncertu napadol fanúšika, ktorý neskôr zomrel.

Spadol hlavou priamo na betón

Muž, ktorý vbehol na pódium, nebol podľa informácií denníka MF Dnes ani opitý, ani pod vplyvom drog. Podľa svedkov, ktorí boli na koncerte, Blythe fanúšika drsne skopol z pódia. "Stál som priamo pod pódiom. Randy z neho toho chalana skopol skôr, než sa naň vôbec vyštveral. Ten potom dopadol do priestoru, kde nikto nestál. Hlavou priamo na betón," napísal v komentári na stránke youtube.com jeden z účastníkov koncertu.

14 dní v kóme, krvácanie do mozgu

Svedkovia sa zhodujú, že keď Bluthe fanúšika zhodil, ozvalo sa obrovské zadunenie. "Je všetko v poriadku s tým chlapcom, ktorého zhodil spevák z pódia?", pýtal sa fanúšik z Poľska, ktorý to tiež videl na vlastné oči. Na rovnaké fórum napísal o dva mesiace neskôr šokujúcu informáciu ďalší účastník koncertu: "Ten chalan zomrel po štrnástich dňoch v kóme na krvácanie do mozgu!"

Podľa diskusií, v ktorých si priaznivci kapely posúvali zážitky z koncertu v máji 2010, bol spevák Randy Blythe niekoľkokrát veľmi agresívny. Podľa reakcií to ale pri jeho vystúpeniach nebolo nič neobvyklého.  Práve naopak. "Randy včera pekne vyvádzal. Až mi bolo toho týpka, ktorého dva razy brutálne zostrelil z pódia, ľúto," napísal pred dvoma rokmi užívateľ s prezývkou defila.

Spevákovi hrozí 10 rokov väzenia

Polícia podala návrh na súd, aby bol spevák v Českej republike vzatý do väzby. Zatiaľ ale nie je jasné, či spevák o následkoch svojho brutálneho útoku na fanúšika v pražskom klube vedel. Po koncerte v Prahe, ktorý usporiadateľská agentúra už vo štvrtok dopoludnia zrušila, mala skupina v šnúre pokračovať do Lipska a potom do Helsínk. Spevákovi hrozí za zabitie fanúšika až 10 rokov väzenia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Randy_Blythe_spevák_Lamb of God

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie