Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ján Mečiar (41) ako študent. Toto na neho nabonzovala triedna učiteľka
Zdielať na

Ján Mečiar (41) ako študent. Toto na neho nabonzovala triedna učiteľka

Teraz Vám totiž odhalí svoje tajomstvá z detských liet moderátor Novín Ján Mečiar. A keby len on - zobrali sme kameru, Jána a pekne krásne sme si to namierili aj za jeho triednou, nech o ňom prezradí, čo bol za žiaka.

Moderátor Novín Ján Mečiar vyrastal na trnavskom sídlisku v paneláku.Viackrát sa sťahoval a tak aj menil školy. Siedmu a ôsmu triedu absolvoval v Trnave. "Ja som bol slušný, zodpovedný žiak, akurát sme sa sťahovali, tak som musel meniť školy," spomína Jano Mečiar.

Zo základnej školy smerovali Jánove kroky na Strednú odbornú školu. Po tejto škole urobil aj exkurziu štábu relácie Top Star. "Som zvedavý, či napríklad bufet je taký istý, ako vtedy keď som si tam kupoval šalát a dva rožky," spomína Mečiar.

Stretnutie s triednou po rokoch

Reportérka Nora Hamar Ducká nezobrala do školy Jána len tak náhodou na obhliadku. Skontaktovala sa s jeho bývalou triednou učiteľkou, aby nám na neho niečo nabonzovala. Ján Mečiar sa svojou učiteľkou nevidel približne 24 rokov. Podľa slov nášho moderátora, sa pani profesorka vôbec nezmenila. "Myslím, že ani vy. ... Zmužnel, ale je to stále ten istý Ján Mečiar, pokiaľ si ho ja pamätám," uviedla triedna profesorka Anna Brestovanská.

Aký bol žiak?

"Určite veľmi inteligentný, snaživý, fakt skutočne. O tom svedčia aj známky, ktoré mal," hovorí triedna profesorka. Naozaj, Janko zmaturoval na same jednotky - tu je priamy dôkaz. A navyše bol tak vzorný, že nechodil ani poza školu a nemal dokonca ani jednu neospravedlnenú hodinu!

Ján Mečiar sa ocitol aj vo svojej bývalej triede. "Vyzerá to úplne tak isto, mám pocit," hovorí Mečiar. V lavici sedel podľa toho, ako veľmi nahneval svoju učiteľku. Väčšinou však v poslednom rade.

Prvé lásky

Ako si Ján Mečiar spomína na čas strávený na strednej škole a na prvé lásky, ktoré zažil? "Na prvé lásky. Na prvú lásku si spomínam, aby som to dal do jednotného čísla. Tá bola odtiaľto. Ivona sa volala, ale kde je teraz vôbec netuším," spomína Jano. Študenti strednej školy väčšinou práve tam skúšajú prvý alkohol a cigarety. To je prípad aj obľúbeného moderátora. "Boli sme zo strednej školy na takom výmennom pobyte v Poľsku na tri týždne. A tam ma moje spolužiačky, ktoré už vtedy boli veľké baby, veľké cice, naučili fajčiť," tvrdí Jano Mečiar.

Začiatky v médiách

Kroky po strednej škole Jána zaviedli na vysokú školu do Žiliny a neskôr do médií. "Keďže som bol v internátnom rozhlasovom štúdiu, tak ma zlákali médiá. Išiel som do rádia do Komárna," opisuje svoje začiatky Ján Mečiar.
Po niekoľkých rokoch, ktoré strávil ako moderátor v rôznych rádiách dostal Janko ponuku pracovať v Tv JOJ, kde pôsobí už takmer 4 roky.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie