Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mečiar (42) a Janda (43). Takýto samorozhovor ste ešte nevideli
Zdielať na

Mečiar (42) a Janda (43). Takýto samorozhovor ste ešte nevideli

Krásu vraj vykompenzovali intelektom. Reč je o moderátorskej dvojici Ivan Janda a Ján Mečiar. Tá sa nečakane stretla v štúdiu hlavnej spravodajskej relácie TV JOJ Noviny. Pred vysielaním stihli páni všeličo. Aj zobrať do rúk mikrofón a vyspovedať sami seba....

Načo krása? Intelekt!

"Je fakt, že už ste videli aj krajšie zostavy, ale čo nám chýba na kráse, to vykompenzujeme obsahom," odznelo v úvode prvomájových správ z úst moderátora Jandu. "A múdrosťou, či?," doplnil kolega Mečiar. Diskusiu zaklincoval Ivan konštatovaním: "Veď uvidíme!"

Tieto slová vyprovokovali aj Adrianu Kmotríkovú (41). "Už dnes som späť chlapci. Pripravte sa, pomsta bude sladká," odkázala kolegom s úsmevom. Čo si nachystala? Uvidíme dnes o 19:30.

Šéfa poslúchajú obaja

Adriana mala v uplynulých dňoch zdravotné problémy. Práve jej ochorenie bolo dôvodom, že ju v moderátorskom kresle zastúpila najskôr reportérka Danka Strculová (22) a včera vedúci vydania Novín Ivan Janda (43). "V pondelok mi šéf spravodajstva zavolal, aby som prišiel. A tak som prišiel, ja šéfa poslúcham," povedal s úsmevom rodený Košičan.

Ivan Janda patrí medzi legendy televíznej žurnalistiky na Slovensku. Dlhé roky pôsobil ako reportér v teréne, až potom prešiel k moderovaniu. Vie, ako vyzerá štúdio v TV Markíza, verejnoprávnej STV aj TV JOJ. 

Do jojky však prišiel nie ako tvár hlavného spravodajstva, ale muž, ktorý rozhoduje o tom, čo sa dostane na obrazovku. A to z pozície vedúceho vydania.

Mečiar vyhodil, Janda zobral

Záskok na poste moderátora si mimoriadne užíval Jám Mečiar. "Ako šéf vydania je môj nadriadený, musím ho poslúchať. Teraz je to iné," vysvetlil s typickým úsmevom.

S Ivanom mali v utorok menšie starosti len dámy s kostýmami. Obľubuje totiž neformálny štýl obliekania. A sako z menčestru sa do hlavného spravodajstva jednoducho nehodí. A tak dostal iný zvršok. Ten, ktorý Jano Mečiar už nenosí. "Ale prečo, mne sa páči," opýtal sa kolegu. V rozhovore, ktorý mal byť pôvodne klasikov. Vznikol však z neho takýto samorozhovor. Pozrite sa.

Pomsta Adriany Kmotríkovej? Sledujte NOVINY TV JOJ o 19:30 dnes večer...

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie