Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Danka Strculová (22). Cez deň reportérka, večer moderátorka
Zdielať na

Danka Strculová (22). Cez deň reportérka, večer moderátorka

Zmena na poslednú chvíľu! V nedeľnej hlavnej spravodajskej relácii Noviny sa namiesto Adriany Kmotríkovej objavila Danka Strculová! Adrianu totiž náhle skolila choroba a tak ležala doma v posteli. Pozrite sa ako to Danke išlo....

Z reportáže do štúdia

Danka to vonkoncom nemala jednoduché. V nedeľu slúžila v tíme redaktorov hlavnej spravodajskej relácie Noviny TV JOJ. Popoludní prišla do redakcie informácia o požiari v Malackách. Po konzultácii s vedúcim vydania vyrazila so štábom na miesto.

Po návrate však sympatickú blondínku čakalo nečakané prekvapenie. "Po zostrihaní reportáže odmoderuješ s Ľubom Sarnovským správy," dozvedela sa. 

Klobúk dole, chválil kolega

Danka totiž už viac ako rok pôsobí s Andreou Pállfy - Belányiovou v spravodajskej hodinovke TV JOJ. Na pravé poludnie moderujú Noviny o 12:00. Hlavné spravodajstvo je však už iná káva. Veď včera si ho pozrelo spolu vyše 600- tisíc divákov.

"Danka ukázala svoju flexibilitu. Dokázala vyrobiť reportáž o lesnom požiari a o necelé dve hodiny už moderovala s istotou hlavnú soravodajskú reláciu! Klobúk dole, má veľký potenciál, držím palce," chválil mladšiu kolegyňu Luboš Sarnovský. "A kolegyni Adriane Kmotríkovej, ktorú náhle skolila viróza, prajem skoré uzdravenie," odkázal s úsmevom svojej kolegyni.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie