Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Moderátor Jano Mečiar mal počas vysielania nečakaný problém
Zdielať na

Moderátor Jano Mečiar mal počas vysielania nečakaný problém

Od práce mu spuchli a očerveneli oči. Reč je o moderátorovi Jankovi Mečiarovi. Minulý týždeň vo štvrtok, počas vysielania Novín o 12-tej, totiž až priveľmi riskoval svoje zdravie a doplatil na to. Tigríčatá, ktoré boli na návšteve v televízii JOJ, si popestoval v náručí. Nič by sa nestalo, keby Janko nebol alergik.

Janko Mečiar má alergiu na mačky. A dobre to vie. Lenže, nepohladkať takéto rozkošné tigríčatá by bol hriech, ktorému nedokázal odolať. "Som vedel, že som alergický na tigre. Už som mal tú možnosť  sa trošku pohrať s malými tigríkmi kedysi dávno a tiež sa to skončilo sčervenaním a napuchnutím," prezradil.

"Očividne som si nedobre umyl ruky alebo niekde ešte zostal zvyšok z toho môjho tigra, tak som si spravil takto s očami a oko mi takto napuchlo, červené, krvavé a tak som musel íst vysielať Noviny o 17-tej," dodal.

Lieky na stlmenie alergie preventívne neberie. Dá si ich iba v prípade, keď alergická reakcia nastane. No v osudný deň ich pri sebe nemal. Prvú pomoc mu však poskytla kolegyňa Hana Gallová. O deň neskôr mu po alergii zostali iba malé zvyšky, ktoré už neboli veľmi viditeľné.

Tiger_TV JOJ_štúdio_Ján Mečiar

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie