Jasno
13°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Manny, Sid a Diego! Do našich kín prichádza Doba ľadová 4
Zdielať na

Manny, Sid a Diego! Do našich kín prichádza Doba ľadová 4

Vo štvrtok uvedú slovenské kiná štvrté pokračovanie úspešnej animovanej rozprávky Doba ľadová. Ani vy sa neviete dočkať, čo v tejto časti čaká na netradičnú svorku vedenú chlpatým mamutom Mannym?

Stretnú aj pirátov

Scratt svojou posadnutosťou k orechom opäť naštartuje pohyb kontinentov. Tentokrát však rozdelí aj našich hrdinov. Mamutka Ellie ostane s dcérou Broskyňkou na jednom kontinente, zatiaľ, čo Manny, Sid a Diego uviaznu na ľadovej kryhe uprostred oceánu. Ich cieľ je jasný - nájsť Ellie a Broskyňku. To však nebude jednoduché. Na dobrodružnej ceste zažijú mnoho nebezpečenstiev a dokonca ich zajme pirátska loď.

Zarobili skoro 2 miliardy

Svetovú premiéru bude mať rozprávka v stredu 27. júna a u nás sa jej dočkáte už vo štvrtok 28. júna. Tvorcovia filmu nezabudli na úpravu v 3D, takže sa s postavičkami môžete stretnete tvárou v tvár. 

Rozprávka je obľúbená na celom svete, doteraz tvorcovia zarobili skoro 2 miliardy amerických dolárov. Svoje hlasy postavám zapožičali také hviezdy ako napríklad Jennifer Lopez, Queen Latifah či Nicki Minaj. Na Slovensku zvieratká rozprávajú ako Elena Podzámska, Richard Stanke a Ján Króner. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie