Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Hviezdy deťom. Jojkársky tím získal striebro
Zdielať na

Hviezdy deťom. Jojkársky tím získal striebro

Najväčšie hviezdy slovenského športu a televíznej obrazovky prišli do Trenčína podporiť dobrú vec. Charitatívny turnaj Hviezdy deťom tam má už svoju skvelú tradíciu a ulice mesta zaplnili stovky rodín z celého Slovenska.

Najlepšiu taktiku mala JOJka

Mužstvo televízie JOJ nastúpilo v netradičných oranžových dresoch a treba povedať, že sa im darilo. Jojkári proti hokejistom, futbalisti proti jojkárom, či hokejisti proti futbalistom. "Tak ťažký zápas. Veď chalani vedia hrať ten futbal, tak sme sa iba tak motkali," dodal strieborný medailista z Helsínk, Tomáš Tatar.

Údajne bolo na tomto podujatí družstvo s najlepšou taktikou práve to naše. V tíme sme mali totiž moderátorky Danku Strculovú a Stanku Pavolovú, ktoré na trávniku využili všetky svoje zdatnosti. "Len zabávali, vyrušovali, skákali do hry," povedal futbalista Martin Škrteľ.

Podali životný výkon

Futbalistom nedávali zabrať len ich spoluhráči, ale aj slniečko, ktoré poriadne pieklo. "Je to skvelá akcia a vyšlo aj počasie, takže fajn," povedal bývalý tréner hokejovej reprezentácie František Hossa.

Najobávanejším družstvom tohto turnaja bolo údajne to hokejové. "Ťažko s nimi do súboja, lebo oni vedia sa aj zabaviť, aj hrať futbal, a to je hrozná kombinácia," povedal moderátor Športu, Peter Hollý. Absolútnymi vítazmi sa napokon stali futbalisti slovenskej reprezentácie. "Nepočítali sme s tým, že dnes podajú životný výkon, to naozaj nie," tvrdil redaktor Novín, Dárius Haraksin. Najväčším víťazstvom pre všetkých však bolo rozhodne to, že môžu pomôcť.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie