Jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Hviezdy deťom. Jojkári proti futbalistom a hokejistom
Zdielať na

Hviezdy deťom. Jojkári proti futbalistom a hokejistom

V sobotu sa uvidíme v Trenčíne! Dali sme dokopy možno trošku nešikovné futbalové družstvo, no preto aby sme podporili dobrú vec. Cieľom futbalového turnaja Hviezdy deťom je totiž pomôcť tým, ktorí to naozaj potrebujú.

Už štvrtýkrát sa cez víkend uskutoční charitatívny projekt Hviezdy deťom. Miestom deja bude v sobotu 23. júna Mierovo námestie v Trenčíne. Súčasťou projektu bude aj turnaj futbalových a hokejových hviezd s osobnosťami televíznych obrazoviek, ktoré tentoraz reprezentuje tím TV JOJ. Chýbať nebudú ani viaceré sprievodné podujatia a súťaže.

Kopecký aj Hossa pri účasti nezaváhali

Ako priblížil organizátor podujatia Igor Schlesinger, na futbalovom ihrisku sa stretnú štyri tímy. Zápasiť medzi sebou bude tím futbalistov, ktorí odohrali kvalifikáciu na Majstrovstvá Európy, tím slovenských úspešných hokejistov, tím televíznych tvárí a futbalový klub AS Trenčín.

Na akciu sa už tešia hokejisti Tomáš Kopecký aj Marcel Hossa. "Minulý rok sa mi to veľmi páčilo, veľa ľudí prišlo. Je to dobré na podporu tých ľudí, ktorí to potrebujú, či už sú to deti alebo zdravotne postihnutí ľudia. Snažíme sa aj takto pomáhať tým ľudom," povedal Kopecký. Súhlasí s ním aj Marcel Hossa. "Minulý rok sa mi veľmi páčilo. Bolo to v centre námestia, kde som vyrastal," skonštatoval s tým, že pri zápasoch nepôjde o výsledok, ale o pomoc druhým. Verí, že v rámci projektu sa podarí vyzbierať viac peňazí ako vlani.

Deťom v núdzi

Hviezdy deťom je charitatívny projekt, ktorý pomáha deťom v núdzi. Organizátorom podujatia, na ktorom sa počas prvých troch ročníkov vyzbieralo viac ako 25 000 eur, je futbalový klub AS Trenčín.

"Sme veľmi radi, že môžeme podporiť momentálne najlepšie športovo-charitatívne podujatie na Slovensku. Tešíme sa na úžasnú atmosféru. Do Trenčína privezieme aj malé prekvapenie," sľúbil výkonný manažér Nadácie TV JOJ Ľuboš Sarnovský.

Stretneme s v Trenčíne, všetkých vás srdečne pozývame!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie