Skoro jasno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Veľká šou! Nela Pocisková (21) to odpálila naplno
Zdielať na

Veľká šou! Nela Pocisková (21) to odpálila naplno

Svoje všestranné umenie predviedla stovkám nadšených divákov ešte stále mladučká Nela Pocisková. Jej výkon bol natoľko strhujúci, že jej partner Ján Ďurovčík priamo počas koncertu vykríkol, že sa opäť zaľúbil. No nie je to romantické?

Tento večer Nela ukázala, čo v nej je. Spievala, tancovala, hrala, moderovala, menila kostýmy a z koncertu tak urobila jednu veľkú šou. Ako sama priznala, najväčšie obavy mala z moderovania, keďže tvrdí, že nemá dar reči.

Sprevádzali ju najlepší

Na pódiu spolu s ňou hrala kapela zložená z asi najlepších slovenských hudobníkov, ako napríklad Oskar Rózsa a Martin Valihora. Okrem nich ju sprevádzalo sláčikové kvarteto a šesť vokalistov. Jedným z hudobných hostí bol Marián Čekovský. Ako inak, sediac za klavírom bavil publikum, Nelu a ešte si s ňou aj parádne zajamoval.

Nielen spev, ale aj tanec

Pomalé skladby z muzikálov sa striedali s rýchlymi hitmi svetoznámych spevákov. Celkový dojem dopĺňali tanečné kreácie, ktoré spievajúca herečka predvádzala s tanečníkmi z The Pastels a Slovenského divadla tanca.

Ako to už ale býva, chybičky sa pritrafia. A tak sa aj tu stalo zopár drobností, o ktorých vedia iba hudobníci. My sme postrehli jeden Nelin kiks v čísle so zoskupením GASP. "Trošku mi to tam haplo párkrát, nevadí no," povedala s úsmevom Nela.

Sála tlieskala postojačky

Muzikanti, tanečníci i Nela boli s výsledkom spokojní. Najväčšou odmenou im bolo niekoľko standing ovation a dva vynútené prídavky na záver. Najpyšnejší ale boli Neliny rodičia. "Ja mám úžasný zážitok a som veľmi pyšný," skonštatoval hrdý otec.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie