Polojasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Premiéra muzikálu Ôsmy svetadiel dojala Ďurovčíka k slzám...
Zdielať na
TopStar

Premiéra muzikálu Ôsmy svetadiel dojala Ďurovčíka k slzám...

Ďurovčík dojatý až k slzám, rozcítený Gott, vyčerpaná Pocisková, tvrdí rockeri Ráž, Baláž a Patejdl s víťaznými drinkami v ruke... Hovoríte si, že je to zvláštna kombinácia? Možno áno, no nemôže znamenať nič iné, ako premiéru muzikálu Ôsmy svetadiel!

Práve na muzikále Ôsmy svetadiel si môžete vychutnať tie najväčšie hity skupiny Elán. Nechýbala Stužková, Kráľovná bielych tenisiek a samozrejme ani óda na lásku Ôsmy svetadiel. Niektorí diváci do divadla ešte len prichádzali a už si pospevovali elánovské piesne.

Ľudia v hľadisku hltali každý moment predstavenia. Herci ich nenechali ani na chvíľu vydýchnuť. Záchvaty smiechu striedali zimomriavky a tie zase slzy v očiach. Všetci po predstavení skladali Elánistom hold. Premíéra vyšla skutočne na výbornú. Nadmieru dojatý bol aj Ján Ďurovčík: "Ja som to ešte nezažil, že by ľudia stáli, koľko? 25 minút? Šialené?..."

Emócie šťastia z vydarenej premiéry vystriedal aj smútok. Pád lietadla s hokejistami tímu Lokomotiv Jaroslavľ pocítili aj v Prahe. "My sme tu mali scénu, ktorá humornou formou pripomínala Palkov... Tak ako sa vždy vyjadroval. Na divákov to na generálkach fungovalo neskutočne..." dodal Ďurovčík.

 

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie