Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Slovenky dobili New York extravagantnou módnou prehliadkou
Zdielať na

Slovenky dobili New York extravagantnou módnou prehliadkou

Lesk, glamour a nádherné róby, to všetko obdivovali v New Yorku na Manhattane nielen Američania, ale aj slovenské osobnosti. Nela Pocísková či Tamara Heribanová tiež zavítali na veľkú Slovak Fashion Night 2011.

prestížnom klube na Manhattane sa konal veľký prezentačný večer slovenskej kultúry. Medzi pozvanými hosťami nechýbali americké osobnosti, ale aj tváre slovenského šoubiznisu. Večerom sprevádzali hostí Tamara Heribanová a americký herec Brad Pennington, známy ako lekár z kliniky Grace.

Módnu prehliadku v preplnenom luxusnom klube otvorili talentované slovenské návrhárky ako Ina Budovská, Zlatica Hujbertová, či Paulína Polónyová.

Motto  prehliadky Fashion Fights Malnutrition - Móda spája v boji proti podvýžive vyjadrovalo charitatívne  poslanie tohto večera.

O vlasy modeliek sa postaral slovák -  vizážista Martin Kiss Horňanský, o ktorého talente za veľkou mlákou sa presvedčila aj cerstvá držiteľka Oscara Natalie Portman.

O slovenský večer prejavili dokonca aj americké médiá ako NewYork Times, či Time Out New York a tak môžeme s kľudom priznať, že Slováci sa vo svete nestratia!

REUTERS

REUETRS

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie