Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Zásnuby o život a Aneta Sedlmair-Parišková (38)...
Zdielať na

Zásnuby o život a Aneta Sedlmair-Parišková (38)...

Zabila by som ho! Tak tieto slová z úst nežnej moderátorky Novín o 17-tej Anety Sedlmair-Pariškovej by čakal len málokto. Keďže sa však dusila popritom smiechom, ortieľ nad mužom z príspevku nakoniec vyniesol jej kolega, moderátor Ján Mečiar.

Humorný koniec vysielania

Všetko sa to odohralo na konci vysielania Novín o 17-tej, keď moderátorka hovorila o kurióznych zásnubách vo svete. Horovové požiadanie o ruku totiž zažila istá Američanka.

Tú požiadal o ruku jej priateľ, ktorý tak spravil pred spoločnými známymi a rodinou. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby jej vyvolený hneď potom neskočil zo štvrtého poschodia. Bolo to však, našťastie, v pláne. To ale snúbenica, ktorej by ste sa podľa jej výrazu v tvári ani krvi nedorezali, zistila až pri pohľade dole zo strechy.

Moderátorka vydatá už je

Na to moderátorka Novín o 17-tej Aneta Sedlmair-Parišková vybuchla smiechom. Zrejme sa jej takéto zásnuby zdali až príliš adrenalínové. "Ja viem, čo by si urobila ty, Anetka. Ty by si svojho priateľa asi zabila," žartovne kontroval jej moderátorský kolega, Ján Mečiar.

Podobné scény však Anetke nehrozia. Takmer rok je šťastne vydatá za svojho milovaného Marka, s ktorým momentálne čaká druhého syna. Pre moderátorku to bude už tretie dieťa. A tretí chlapček... VIAC TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Aneta Sedlmair-Parišková_moderátorka_vysielanie_v žltom_smiech

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie