Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Aneta Sedlmair-Parišková (38) čaká tretie dieťa! A opäť syna...
Zdielať na

Aneta Sedlmair-Parišková (38) čaká tretie dieťa! A opäť syna...

Znovu maminou! Moderátorka Novín o 17-tej a šou Farmár hľadá ženu Aneta Sedlmair-Parišková (38) je tehotná! S manželom Markom čaká tretie dieťa.

Hlavne nech je zdravé!

Danko (4) a Gabko (1) dostanú súrodenca. A zase to bude chlapec. Narodí sa koncom roka. Informáciu potvrdila natešená mamina Anetka. "Bude to opäť chlapec. Viem to veľmi skoro, lebo som si to dala zistiť z krvi, z DNA," hovorí s úsmevom Aneta. Bola totiž veľmi nedočkavá a zvedavá. 

Moderátorka priznáva, že dieťatko príde o niečo skôr, ako plánovali. "Nevadí, tešíme sa naň. Dúfam, že bude zdravé. To je najdôležitejšie," podotkla Aneta.

Rizikové tehotenstvo nepociťuje

Od narodenia druhorodeného syna Gabriela uplynulo deväť mesiacov a moderátorka JOJky už tri mesiace nosí pod srdcom ďalšieho synčeka. Po dvoch bezproblémových tehotenstvách musí byť však trošku opatrnejšia. "Podľa oficiálnych tabuliek je riziko. zatiaľ to na vlastnej koži necítim, ale samozrejme budem musieť byť viac monitorovaná..." hovorí Aneta.

Láska z výťahu...

Aneta a Mark, to je láska z výťahu. S 31-ročným Kanaďanom Markom sa Aneta zoznámila v Prahe pri ceste na hotelové izby. Minulý rok v lete mali svadbu. "Bola to svadba dlho plánovaná, keďže Mark sa vyjadril už na začiatku nášho vzťahu, keď som ešte nebola tehotná, že si ma chce vziať hneď, ako to bude možné," vysvetlila vtedy moderátorka.

Obaja žijú v rodinnom dome neďaleko Bratislavy. No a v záhrade sa čoskoro budú hrávať tri ratolesti. BLAHOŽELÁME!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie